Hypotheekadvies bij jou thuis

& ontvang direct de  15 hypotheektips in je inbox

Persoonlijk Hypotheekadvies


Natuurlijk kun je zelf globaal een eerste berekening maken.  Zo weet je snel welke maandlasten bij een bepaald hypotheekbedrag horen.


Toch is het goed om een persoonlijke berekening te laten maken, als aanvulling op jouw eigen eerste (digitale) berekening. Niet in de laatste plaats omdat je vaak niet je hele financiële situatie in kunt vullen.


Om deze reden bied ik dan ook een gratis 1e hypotheekadviesafspraak aan, zodat je zelf kunt kijken of je dit een betere manier vindt.  Op onze 1e kennismakingsafspraak, die je zelf inpland, mag je het volgende van mij verwachten:


  • Bespreken van zaken die nu bij jou spelen
  • Bekijken van de mogelijke besparingen bij de huidige bank of een nieuwe bank
  • Direct een berekening aan tafel van de mogelijke nieuwe maandlasten en besparingen
  • Begrijpelijke taal en heldere uitleg
  • To the point
  • Samenvatting van het gesprek per email 
  • Stappenplan en tijdslijn van het mogelijke vervolgtraject


Spreek dit je aan, klik dan op Gratis Afspraak Inplannen. De afspraak vindt via telefoon of Skype plaats!


Om praktische redenen maak ik gebruik van een open en digitale agenda, zodat je de openstaande tijd en datum direct zelf kunt inplannen. Vooraf bel ik je altijd even, zodat ik meer inzicht heb in je huidige situatie, zodat we nog beter af kunnen stemmen. En ik mij goed voor kan bereiden op jouw lopende vragen.


De 1e afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

Wat anderen over mij zeggen

"


Enorm tevreden! Niki is duidelijk en snel. Nadat ik alle stukken had ingeleverd had ik binnen 1 dag(!) al een geaccepteerde offerte van de bank. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik veel minder eigen spaargeld moest investeren bij de aankoop dan ik had voorzien. Hier heb ik leuke dingen van kunnen doen bij het inrichten van mijn appartement in Rotterdam!


Benjamin Schot

"


Niki de Wolff heeft ons gisteravond bezocht voor een informatief gesprek. Het blijkt dat hij goed kan luisteren en over hetgeen wij te zeggen hadden heeft hij een eerlijk advies gegeven. Niki is goed opgeleid en weet waar hij het over heeft. Daarnaast is hij zeer enthousiast en dat was voor ons reden om hem in de nabije toekomst wederom uit te nodigen. U zult geen spijt hebben om met hem een afspraak te maken over een stevig hypotheekgesprek...


Leendert Verheij

"


Kan alleen maar positief zijn over de service. Een professioneel, eerlijk en zeer duidelijk advies gekregen. Verschillende mogelijkheden voorgerekend en al mijn vragen met geduld beantwoord, zodat ik ook echt begreep waar ik voor koos. Ook nog makkelijk bereikbaar en zeer tevreden met het eindresultaat. Kortom een aanrader!!!


Anne Rietveld

Grotere woning voor dezelfde maandlast?

Hypotheek aflossen of  toch aflossingsvrij? Verbouwen?

Persoonlijke lening of krediet inlossen met je hypotheek?

Loopt jouw rente af binnen nu en 7 jaar?

 
Ontdek de mogelijkheden van de huidige lage rentestanden!


15 slimme Hypotheektips voor je huidige hypotheek

Download gratis de 15 ultieme Hypotheektips voor lagere maandlasten van je huidige hypotheek.

Copyright 2019  NikideWolff.nl

Tel: 0115-700538

KvK nummer: 72487526

Heb jij hoge maandlasten? Download gratis de hypotheektips