Lagere maandlasten voor jouw hypotheek?

& ontvang direct de  15 hypotheektips  in je inbox

Over Niki de Wolff


Hypotheekspecialist Niki de Wolff


Mijn naam is Niki de Wolff (1974), hypotheekspecialist voor particulieren, en ik schrijf blogs over hypotheken . 


Ik ben hypotheekspecialist geworden om zoveel mogelijk mensen te helpen hun hypotheeklasten te verlagen. 

Zelf heb ik dit jaar een keuze gemaakt voor bepaalde doelgroep: hypotheekadvies en bemiddeling voor mensen die een woning bezitten met een hypotheekschuld die aangegaan is voor 2013.


Door mijn kennis te verspreiden via internet en social media kan ik veel meer mensen helpen,  en kan ik een mailinglijst van veel abonnees op gaan bouwen, die ik mijn e-books, blogs en maandelijkse tips allemaal kan laten lezen. Hierdoor kunnen veel mensen hun maandlasten verder verlagen met de tips die hierin te vinden zijn.


Mijn tarief wordt graag betaald,  want door mijn advies en bemiddeling wordt die investering makkelijk weer terug verdiend door lagere maandlasten op hun hypotheek.  In sommige gevallen kan dit tarief zelfs worden meegefinancierd indien de hypotheek wordt aangepast.


Ik leer nu andere mensen wat er mogelijk is met hun huidige hypotheek en wat ik met succes toepas: hoe ze hun huidige hypotheeklasten lager kunnen maken, zodat ze de restant looptijd niet teveel gaan betalen. En hoe ze eventuele aanpassingen kunnen doen om nog minder te gaan betalen.


Daarover geef ik gratis tips: Wekelijks ontvangen honderden mensen mijn tips via e-mail en social media. Ik verdien geld door het geven van adviezen aan particulieren over hun bestaande hypotheek. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring als hypotheekspecialist en heb al meer dan 1400 mensen kunnen helpen met hun hypotheek.

Erkend Hypotheekadviseur Niki de Wolff
Erkend Financieel Adviseur Niki de Wolff
Hypothecair Planner Niki de Wolff

Nederland telt meer dan 20.000 hypotheek-adviseurs. Slechts 1.158 natuurlijke personen mogen de beschermde titel Erkend Hypothecair Planner voeren. De personen die bevoegd zijn tot het voeren van deze titel zijn in een register opgenomen.


Niki de Wolff is een Erkend Hypothecair Planner. Dit is momenteel het hoogste deskundigheidsdiploma op het vakgebied hypotheken.


Naast de wettelijke vereisten om Hypotheekadvies te mogen geven dient een Erkend Hypothecair Planner, om deze titel  te mogen voeren, te voldoen aan drie voorwaarden:


  • met succes het examen Erkend Hypothecair Planner te hebben afgelegd. Dit examen toetst het hoogste niveau van kennis en vaardigheid zoals dat op dit moment in Nederland bestaat op het specialisme van financiële vraagstukken rondom hypotheken.
  • jaarlijks deelnemen aan een traject van permanente educatie
  • lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners. Op grond van dit lidmaatschap is de adviseur onderworpen​ aan een gedragscode die beoogt de belangen van de consument bovenwettelijk te beschermen.

Vragen over jouw hypotheek?

Verbouwen en dezelfde lasten?

Persoonlijke lening of krediet inlossen met je hypotheek?

Met minder of geen eigen middelen toch een woning aankopen?

Hypotheek aflossen of  toch aflossingsvrij?


Check de 15 hypotheektips voor jouw hypotheek

Download gratis de 15 ultieme Hypotheektips voor een lage(re) hypotheekmaandlast

Copyright 2019 NikideWolff.nl

Tel: 0115-700538

KvK nummer: 72487526

Heb jij hoge maandlasten? Download gratis de hypotheektips