Lagere maandlasten voor jouw hypotheek?

& ontvang direct de  15 hypotheektips  in je inbox

Over Niki de Wolff


Hypotheekspecialist Niki de Wolff


Mijn naam is Niki de Wolff (1974), hypotheekspecialist voor particulieren, en ik schrijf blogs over hypotheken . 


Ik ben hypotheekspecialist geworden om zoveel mogelijk mensen te helpen hun hypotheeklasten te verlagen. 


Door mijn kennis te verspreiden via internet en social media kan ik veel meer mensen helpen, die ik mijn e-books, blogs en maandelijkse tips allemaal kan laten lezen. Hierdoor kunnen veel mensen hun maandlasten verder verlagen met de tips die hierin te vinden zijn.


Mijn tarief wordt graag betaald,  want door mijn advies en bemiddeling wordt die investering makkelijk weer terug verdiend door lagere maandlasten op hun hypotheek.  In sommige gevallen kan dit tarief zelfs worden meegefinancierd indien de hypotheek wordt aangepast.


Ik leer nu andere mensen wat er mogelijk is met hun huidige hypotheek en wat ik met succes toepas: hoe ze hun huidige hypotheeklasten lager kunnen maken, zodat ze de restant looptijd niet teveel gaan betalen. En hoe ze eventuele aanpassingen kunnen doen om nog minder te gaan betalen.


Daarover geef ik gratis tips: Wekelijks ontvangen honderden mensen mijn tips via e-mail en social media. Ik verdien geld door het geven van adviezen aan particulieren over hun bestaande hypotheek. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring als hypotheekspecialist en heb al meer dan 1400 mensen kunnen helpen met hun hypotheek.


Reviews

Nieuwsgierig naar mijn Reviews? Check deze op de Google Reviews.


Of check hier enkele Youtube review video's wat klanten over mij vertellen nadat ze hun hypotheektraject met mij hebben doorlopen.

Nederland telt meer dan 20.000 hypotheek-adviseurs. Slechts 1.158 natuurlijke personen mogen de beschermde titel Erkend Hypothecair Planner voeren. De personen die bevoegd zijn tot het voeren van deze titel zijn in een register opgenomen.


Niki de Wolff is een Erkend Hypothecair Planner. Dit is momenteel het hoogste deskundigheidsdiploma op het vakgebied hypotheken. 

Je vindt Niki de Wolff dan ook terug in het register van de NVHP (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners).


Naast de wettelijke vereisten om Hypotheekadvies te mogen geven dient een Erkend Hypothecair Planner, om deze titel  te mogen voeren, te voldoen aan drie voorwaarden:


  • met succes het examen Erkend Hypothecair Planner (EHP) te hebben afgelegd. Dit examen toetst het hoogste niveau van kennis en vaardigheid zoals dat op dit moment in Nederland bestaat op het specialisme van financiële vraagstukken rondom hypotheken.
  • jaarlijks deelnemen aan een traject van permanente educatie
  • lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners (NVHP). Op grond van dit lidmaatschap is de adviseur onderworpen aan een gedragscode die beoogt de belangen van de consument bovenwettelijk te beschermen.


Niki de Wolff is Erkend Financieel adviseur en ook lid van de SEH. Niki de Wolff staat geregistreerd onder lidnummer 8787 bij de SEH.


Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van een Erkend Financieel adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.


Niki de Wolff neemt deel aan het initiatief Leven & Wonen.


Met de consumentencampagne Leven & Wonen wil de SEH meer bekendheid genereren voor het keurmerk Erkend Financieel Adviseur. In het eerste kwartaal van 2019 is dat uitstekend gelukt.

Zo hebben begin dit jaar circa 3,5 miljoen Nederlanders één of meer LevenWonen-commercials gehoord op de radiozenders Sky Radio, NPO Radio 2, QMusic en Radio 10. Aanvullend zijn via Facebook-posts nog eens twee miljoen consumenten bereikt.


Niki de Wolff is tevens Erkend Hypotheek adviseur onder lidnummer 8787 van de SEH. Dit is een voorganger van het lidmaatschap Erkend Financieel Adviseur. Oudere leden van de SEH kunnen eerdere (oudere) titel onder de naam Erkend Hypotheek adviseur aanhouden en mogen dit nog steeds voeren onder de SEH.

huis kopen met duo koop

Niki de Wolff werkt met DUOKOOP. Via DUOKOOP is het mogelijk om een net iets duurdere woning te financieren met hetzelfde inkomen.

Financial Life Planning

Niki de Wolff is Registered  Life Planner (RLP®) bij The Kinder Institute sinds 2008. Financial life planning is een gestructureerd en objectief adviesproces dat mensen helpt om visie op de essentie van hun leven en wensen te ontwikkelen, bij te stellen en praktisch te realiseren. 


Niki de Wolff is lid van de AFM. Dit is de Autoriteit Financiële Markten welke toezicht houdt op alle financiële dienstverleners in Nederland.


Niki de Wolff is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12046015.  ​Hier vind je een overzicht van alle AFM vergunningen van Niki de Wolff.


Niki de Wolff is ingeschreven bij de KvK onder nummer 72487526.


Niki de Wolff in geregistreerd bij het Kifid onder KIFID nummer: 300.017191.  Niki de Wolff volgt het bindend advies van de KIFID.


Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut voor consumenten en kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Je kunt bij Kifid terecht met je klacht over een financieel product of financiële dienst, bijvoorbeeld een verzekering, hypotheek of zakelijk krediet. Kifid helpt problemen op te lossen tussen consumenten en hun bank, verzekeraar, tussenpersoon of andere financiële dienstverlener.  ​Kijk hier voor actuele de reglementen en statuten van het KIFID.


Niki de Wolff heeft meer dan 16 jaar ervaring als hypotheekspecialist en heeft eerder eerder gewerkt bij de volgende bedrijven:Niki de Wolff heeft zijn opleidingen gevolgd bij Dukers & Baelemans. Hierbij heeft hij de volgende studies afgerond:


Wft/PENiki de Wolff onderhoudt zijn kennis up to date bij instituut Impact Opleiding & Training, via het PA abonnement ExpertNiki de Wolff volgt op dit moment de opleiding FFP, Federatie Financieel Planner bij Dukers & Baelemans:


Vragen over jouw hypotheek?

Verbouwen en dezelfde lasten?

Persoonlijke lening of krediet inlossen met je hypotheek?

Met minder of geen eigen middelen toch een woning aankopen?

Hypotheek aflossen of  toch aflossingsvrij?


Check de 15 hypotheektips voor jouw hypotheek

Download gratis de 15 ultieme Hypotheektips voor een lage(re) hypotheekmaandlast

Erkend Hypotheekadviseur Niki de Wolff
Erkend Financieel Adviseur Niki de Wolff
Hypothecair Planner Niki de Wolff

Niki de Wolff

Stadhuisplein 3

4531 GZ  Terneuzen

Tel: 0115-700538 


KvK nummer: 72487526


Copyright 2018- 2019 NikideWolff.nl

AFM nummer: 12046015

KIFID nummer: 300.017191

NVHP lidnummer: 512

SEH lidnummer: 8787

BTW nummer: 15.12.87.787. B03

IBAN: NL46 INGB 0008457592

Heb jij hoge maandlasten? Download gratis de hypotheektips